16 de setembre 2009

Esmorzars del COBDC 2009



Arriba la tardor, comencem el nou curs escolar/laboral/professional... i amb ell, i ja en van tres, tornen els Esmorzars del COBDC, la cita anual dels bibliotecaris d'arreu de Catalunya amb el nostre Col·legi, i visualització un cop l'any de la voluntat de descentralització territorial del COBDC i d'aproximació a les diferents realitats del col·lectiu arreu del territori. I si l'any passat va ser la Rosaura Alastruey la que ens va parlar sobre Networking, enguany tindrem de convidat el Javier Celaya, per a parlar-nos sobre llibres electrònics.

Els Esmorzars comencen als voltants de les 10h, i duren fins les 13h. Apunteu-vos a l'agenda les cites:

  • 5 d’octubre de 2009 a Lleida (al GEPA)

  • 6 d’octubre de 2009 a Tarragona (als Serveis Territorials de Cultura)

  • 19 d’octubre de 2009 a l’Hospitalet de Llobregat (a laBiblioteca Tecla Sala)

  • 20 d’octubre de 2009 a Girona (a la Biblioteca Antònia Adroher)


I si, com podeu veure aquest any el nombre de cites s'ha reduït dràsticament: només 4, i per tal d'assegurar-se el màxim nombre d'assistents, només es faran a les capitals de província (excepte a l'Hospitalet de Llobregat). La cris, que ens afecta a tots. Així que enguany ens quedem sense Esmorzar a Tortosa i a les Terres de l'Ebre... cal apretar-se el cinturó, i acceptar i entendre certes pèrdues. Esperem, sens dubte, que el 2010 els Esmorzars tornin a visitar l'Ebre... De voluntat per part del Col·legi no en falta.

Per la meua banda, el dia 6 d'octubre assistiré a l'Esmorzar que es farà a Tarragona. Així que si algú té previst d'anar-hi, serà un plaer coneixer-vos, saludar-vos, i poder compartir café i conversa.

Més informació a: http://www.cobdc.org/aldia/2009/0901B.html

1 comentari:

  1. [...] A més, vam escriure sobre les biblioteques com a enginyeria social (en català i en castellà). Vaig assistir a Tarragona a una nova edició dels Esmorzars del COBDC i vaig escriure el primer article sobre la biblioteca sense llibres (en català i en castellà). I [...]

    ResponElimina

L’Espluga de Francolí: l’antic hospital medieval acull la biblioteca municipal

Després de set mesos i mig d’obres, a càrrec de l’arquitecte Ricardo Saúl Sánchez Obaya, el passat 19 d’octubre va tenir lloc la inauguració...