04 de desembre 2007

Curs: com organitzar activitats a les biblioteques

Els propers 13, 14 i 15 de desembre d'enguany seré al curs "Com organitzar activitats a les biblioteques: un abans, un durant i un després", organitzat pel COBDC i que tindrà lloc a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa. La professora del curs serà Elisenda Figueras, directora de l'empresa de gestió cultural Taleia Cultura, i Màster en Gestió Cultural per la Universitat de Barcelona.

El curs s'estructurarà en 5 sessions, en què tractarem, entre d'altres temes, què vol dir fer una activitat; qui? què? pequè? on? quan? com? quant?; la teoria de les 4 P (¿...?); la teoria de les Tres C: coordinació, comunicació i complicitat; o les relacions públiques, entre molts d'altres.

Espero que el curs no estigui només enfocat a biblioteques públiques (tot i que assumeixo que hi tindran un paper molt important), i es tractin també les problemàtiques específiques que tenim a les biblioteques especialitzades. De ben segur, però, que trauré moltes idees que després podré aplicar. I com sempre, faré les corresponents fotografies que penjaré a Flickr.

1 comentari:

  1. Dani, jo també hi seré. I com tu, espero que no només se centrin en les biblioteques públiques...

    ResponElimina

L’Espluga de Francolí: l’antic hospital medieval acull la biblioteca municipal

Després de set mesos i mig d’obres, a càrrec de l’arquitecte Ricardo Saúl Sánchez Obaya, el passat 19 d’octubre va tenir lloc la inauguració...