13 de juliol 2008

Reorganització de la Subdirecció General de Biblioteques

Ahir em va arribar una nota informativa de la Generalitat (si, si, de la Generalitat, a mi!!! :-) jajajaja) en què s'informava de la reorganització de la Subdirecció General de Biblioteques a partir del Decret 136/2008, d'1 de juliol.

La transcric a continuació:
NOTA INFORMATIVA:

Reorganització de la Subdirecció General de Biblioteques

En el DOGC núm. 5170 de 10.7.2008 s'ha publicat el Decret 136/2008, d'1 de juliol, de reestructuració del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació <https://www.gencat.net/eadop/imatges/5170/08182139.pdf> pel qual la Subdirecció General de Biblioteques reorganitza els serveis i modifica les seves funcions.

Els canvis més destacats introduïts en el decret i que afecten la Subdirecció General de Biblioteques són l'assumpció de la funció inspectora del Sistema de Lectura Pública, l'impuls de mesures per al desplegament del Sistema Bibliotecari de Catalunya i la coordinació dels projectes de digitalització de la Direcció General de Cooperació Cultural.

Per a dur a terme aquestes funcions es reorganitza la Subdirecció General de Biblioteques en dos serveis: el Servei del Sistema de Lectura Pública i el Servei del Sistema Bibliotecari de Catalunya amb funcions destinades al desenvolupament de serveis bibliotecaris d'abast nacional i projectes de cooperació bibliotecària entre les biblioteques de Catalunya.

Més informació:

Decret 136/2008, d'1 de juliol, de reestructuració del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació

<https://www.gencat.net/eadop/imatges/5170/08182139.pdf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L’Espluga de Francolí: l’antic hospital medieval acull la biblioteca municipal

Després de set mesos i mig d’obres, a càrrec de l’arquitecte Ricardo Saúl Sánchez Obaya, el passat 19 d’octubre va tenir lloc la inauguració...