21 de juny 2007

Esmorzars professionals

El dijous dia 28 de juny de 2007, d'11 a 13h tindrà lloc a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa, un esmorzar professional a càrrec del COBDC:
El Col·legi et convida a un esmorzar professional en el que parlarem de 50 idees provocadores per a la teva biblioteca: et presentarem accions, senzilles però reals, que es poden dur a terme des de les biblioteques amb l'objectiu d'arribar a públics inèdits, per fidelitzar els actuals i, en tot cas, per reforçar el protagonisme d'aquests equipaments i aconseguir la presència mediàtica que es mereixen. No hi faltis!

Aquests esmorzars, que tindran lloc fora de Barcelona, es faran també a Tarragona, Lleida, Girona i Pineda de Mar. Personalment trobo que és una iniciativa excel·lent per part del nostre Col·legi: en primer lloc, per potenciar la descentralització d'actes fora de Barcelona (fa temps vam intentar fer un curs a Tortosa, però no va reeixir... esperem que ara tingui èxit); i en segon lloc, per la innovació que suposa l'acte. Un esmorzar, un acte informal i segur que molt amè per parlar de biblioteques i de la nostra professió envoltats de croissants, cafés amb llet,...; i també per la durada de l'acte, 2 horetes de no res, que afavoreix poder demanar permís a la feina i escapar-se una estoneta a formar-te. Penso que tot plegat afavoreix la possible participació. Espero que serà  un èxit, i que es torni a repetir. Jo ja he confirmat l'assistència, i per ara sé que la Begonya també hi anirà.

Segur que ens tornarem a trobar tota la família bibliotecària ebrenca...

2 comentaris:

  1. Crec que és una oportunitat que (com diu el Dani "tota la família bibliotecària ebrenca") no podem deixar escapar.

    Unes hores per trobar-nos, per compartir idees, 20, 30 o 50, les que siguin. Idees que ens ajuden a gestionar millor els nostres equipaments, idees per fidelitzar els actuals usuaris i idees per trobar-ne de nous (que n'hi ha molts!), idees per crear nous serveis o per redefinir els actuals tot ajustant-los a les noves demandes, etc, etc.

    Idees per fer de les biblioteques de les Terres de l'Ebre, unes biblioteques adaptades als nous temps i a les noves necessitats.

    Idees per convertir les nostres biblioteques en els Centres d'Informació, Formació, Cultura i Lleure per excel·lència de tots i cadascún dels municipis de les TTEE.

    A més, serà un veritable plaer tenir a la Carme Fenoll entre nosaltres.
    Ens veiem el proper dijous!

    ResponElimina
  2. [...] ja en van dues, el COBDC presenta els seus Esmorzars Professionals, sessions informals i disteses. L’any passat ja es van celebrar, per a parlar mentre fèiem un cafetó, de 50 idees provocadores per a la teua [...]

    ResponElimina

L’Espluga de Francolí: l’antic hospital medieval acull la biblioteca municipal

Després de set mesos i mig d’obres, a càrrec de l’arquitecte Ricardo Saúl Sánchez Obaya, el passat 19 d’octubre va tenir lloc la inauguració...