17 de setembre 2008

Primera jornada d'"Imagina la Biblioteca Pública del segle XXI"

El proper dissabte 20 de setembre de 2008 tindrà lloc la jornada inaugural del procés de reflexió "Imagina la biblioteca del segle XXI", impulsat per la Subdirecció General de Biblioteques del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya. L'acte tindrà lloc a les 10h del matí, al Palau Moja de Barcelona. La benvinguda i la presentació aniran a càrre de l'Honorable Conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Sr. Joan Manuel Tresserras i de la Directora General de Cooperació Cultural, Sra. Anna Falguera.



Posteriorment, es passarà a una taula rodona que, sota el títol "La resposta de les biblioteques públiques a la societat actual", moderarà en Ciro Llueca, regidor de cultura de l'Ajuntament de Figueres i reconegut bibliotecari. La taula comptarà amb la presència de:

Els interessats en assistir a l'acte han de confirmar la seva assistència al telèfon 93 316 28 63 o al 93 316 28 00 o bé a l'adreça de correu electrònic imagina@gencat.cat.

Dir que també que aquestes presentacions i taules rodones es desenvoluparan també a la resta de demarcacions catalanes. Entre setembre i octubre d'enguany es faran a Girona, Lleida, Tarragona i Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L’Espluga de Francolí: l’antic hospital medieval acull la biblioteca municipal

Després de set mesos i mig d’obres, a càrrec de l’arquitecte Ricardo Saúl Sánchez Obaya, el passat 19 d’octubre va tenir lloc la inauguració...